Yritys

Piharent on Vantaalla toimiva konevuokraamo, se on osa Suomen Kivipiha oy:tä (www.kivipiha.com), joka on erikoistunut kokonaisvaltaiseen piharakentamiseen vuodesta 2003. Lähes 15 vuoden piharakentamiskokemuksen jälkeen olemme laajentaneet osaamistamme myös Kramer pyöräkuormaajien ja Yanmar kaivureiden vuokraukseen josta meillä itsellämme hyvä, yhtä pitkäkokemus takana. Kalusto valikoimasta löydät sopivan koneen pieneen tai isoon työhön, edellämainittuihin myös laaja lisävaruste valikoima. Kalustomme on uuden karheaa, pääasiassa kaikki kalusto käytetty alle 1000h, sekä merkkihuollettuja. Koneet vuokraamme päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai pidemmäksikin ajanjaksoksi tarpeittesi mukaan.

Kuljetuspalvelumme toimittaa koneet työmaalle silloin kun tarvitset, huollettuina valmiina töihin. Koneen voi noutaa myös itse varikoltamme Vantaalta. Vuokraamme koneet joustavasti ja luotetavasti asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia.

 

Tietoa yrityksestä

Piharent on Vantaalla toimiva konevuokraamo, joka on osa Suomen Kivipiha oy:tä. Kalustovalikoimamme koostuu pääasiassa Kramer pyöräkuormaajista sekä Yanmar kaivinkoneista. Koneet pieneen ja vähän isompaankin työhön lisävarusteineen. Koneet vuokraamme päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai pidemmäksikin ajanjaksoksi tarpeittesi mukaan.

Lue lisää »

 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...